Programträning

Idag hjälpte Madde mig lite med Danny när jag red program. I uppvärmningen va jag noga med att Danny skulle vara kvick för skänkeln och svara framåt, det funkade väldigt bra. Sedan red jag mycket tempoväxlingar, det gör honom väldigt fin, det är som den stora kroppen kommer igång då. Sedan red jag igenom LA:4 en gång medans Madde tittade, det gick faktiskt väldigt bra. Efteråt så diskuterade vad som var bra och vad som var mindre bra. Jag red sedan igenom hela programmet en gång till och då blev dom småsakerna mycket bättre. Det är det som avgör i slutändan för dom höga poängen. Jag älskar att sitta och finslipa på såna här småsaker.   

  

Myskväll

Idag så longerade jag Benny en stund på plan och pysslade sedan med honom. Han borde få en dusch snart, han har mycket naturligt fett nu fast jag borstar varje dag ;) Danny och jag tog en rask promenad på ca 30 min innan han också fick lite omvårdnad. Benny visade sin väldigt gosiga sida ikväll och gav mig massvis av pussar. Ni hittar även en film på min instagram, @jbdressagese 

 

Mocka hage

Den glamourösa sidan av att äga häst, mocka hage… Jag är inget större fan av denna syssla, spenderar hellre tid med hästen men det här runt omkring hästen tar mycket tid. Dock är ju Benny snäll och hjälper till när hans hage ska mockas ;) 

 

Nytt träns

Imorse när jag åkte till stallet så tog jag och beställde hem ett nytt tränas. Jag har länge haft det i tankarna då vi bara har ett ”fin träns” och Danny och Benny delar på det när det är dags för dom att visa upp sig, och det funkar ju inte :) Dom har sedan tidigare ett träns ifrån John Whitaker, med brett nackstycke och väldigt fina detaljer.

 

Jag är sedan tidigare väldigt nöjd med mitt kandar från Premiera så det blev faktiskt ett träns därifrån också. Vad jag sett hittills är det fin kvalité och det allra bästa är priset. 1099 kr kostar det och finns på Clydes corner!  

 

Godnatt

Precis varit ute en sväng och promenerat Danny tillsammans med Miranda och Sune. Sen pysslat och fixat innan vi gav dom mat och pussat godnatt. Nu ska vi också sova! Imorgon debuterar jag och Danne nationell St George, tjohooo!